top of page

DIENSTEN

VERKOPEN

Depot J&J in Terneuzen heeft een unieke, zeer betaalbare verzameling antieke en vintage meubelstukken. Ook stoer industrieel meubilair is in de voormalige aardappelloods te vinden. Alle ‘oude’ stukken zijn met veel toewijding bij elkaar gezocht op talloze markten, beurzen en veilingen. Het zijn unieke objecten met veel karakter, die passen bij onze klanten die hun woning, kantoor of café/restaurant op een originele wijze willen inrichten. Ook voor vintage winkelinrichtingen heeft Depot J&J de juiste elementen: van grote werkbanken tot ouderwetse toonbanken en allerlei accessoires om de zaak te decoreren. Kom eens kijken en laat je verrassen door ons veelzijdige assortiment ! ​

INKOPEN

Als u antiek, vintage, industrieel of brocante meubelen of items heeft en dat wil verkopen, neem dan gerust contact op met Depot J&J. Dit kan via een berichtje op onze Facebook en Instagram pagina of per de mail naar info@depotjj.nl.

VERHUUR

Depot J&J verhuurt haar meubelen en items voor diverse doeleinden zoals winkelinrichting, beurzen, feesten en inrichting voor uiteenlopende bijeenkomsten. Prijzen zijn afhankelijk van de huurperiode en eventuele levering op locatie. Vraag naar de mogelijkheden en wij maken graag een vrijblijvende offerte.

HUISRUIMINGEN

Om allerlei redenen kan het handiger zijn om te kiezen voor een huisruiming dan om zelf aan de slag te gaan in het betreffende huis of kantoor. Wij hebben de kennis en kunde in huis om de huisruiming tot een goed einde te brengen, zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt.

Bij de huisruimingen is er veel mogelijk: van enkel de inboedel verwijderen tot een huisruiming waarbij wij de woning spijkervrij maken en zelfs behang en vloerbedekking verwijderen. De afvoer van de overtollige spullen verzorgen wij. Optioneel verzorgen wij voor u een container indien gewenst.

Omdat er veel mogelijkheden zijn en het in de meeste gevallen maatwerk is, inventariseren wij eerst welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. Aan de hand daarvan maken wij een offerte en sturen wij deze vrijblijvend per e-mail toe. Indien de offerte akkoord is, zorgen wij er daarna voor dat het huis of kantoor klaar is voor verkoop of verhuur.

Vanwege onze jarenlange ervaring hebben wij goede contacten met o.a. woningbouwcoöperaties , gemeenten, makelaars, verzorgingstehuizen en uitvaartcentra. Naast deze instanties doen wij tevens huisruimingen voor particulieren.

VERHUIZINGEN

U kent het wel, u heeft een kast, een bank of een ander meubelstuk dat verhuist of verplaatst moet worden maar u heeft geen kar of bus om het zelf te vervoeren. Of u heeft geen tijd of bent fysiek niet in staat om spullen te verhuizen. Hiervoor kunt u Depot J&J bellen of mailen en wij zorgen dat uw meubelstuk op de juiste plaats wordt afgeleverd tegen een op voorhand afgesproken prijs/offerte.

SELF-MADE MEUBELEN

Depot J&J ontwerpt en maakt zelf meubelen van hout en metaal !

Tevens is het voor u mogelijk om samen met Depot J&J naar uw eigen wensen meubelstukken te ontwerpen! 

Verkopen
Inkopen
Verhuur
Huisruimingen
Verhuizingen
Self-made meubelen
bottom of page